• ✔ Alle merken elektrische fietsen
  • ✔ Ideaal voor in de stad
  • ✔ Zelf samen te stellen

Elektrische fiets Julianadorp

Voor de beste elektrische fiets in de buurt van Julianadorp gaat u naar Rijwielhandel Van Graas & Struik. In onze moderne winkel in ’t Zand hebben we de nieuwste modellen van de beste merken als Freebike, Marathon en Wayz, maar ook van bekende merken als Batavus. Met deze elektrische fietsen legt u moeiteloos lange afstanden af en neemt u eenvoudig een zware lading mee. Zo doet u de wekelijkse boodschappen eenvoudig op de fiets. Maar ook voor lange fietstochten door het mooie duinlandschap rondom Julianadorp is een e-bike zeer geschikt.

Voor een elektrische fiets in de omgeving van Julianadorp gaat u naar de specialist

Wij zijn de echte specialist op het gebied van e-bikes in Juliandadorp en omgeving. Waarom? U komt niet alleen naar ons toe voor de aankoop van een elektrische fiets, maar u krijgt bij ons ook de beste tips voor goed onderhoud. Zo kunt u lang van fietstochten in de schitterende omgeving van Julianadorp genieten. Ook hebben we regelmatig speciale aanbiedingen. Zo wordt de aanschaf van een elektrische fiets van de specialist in de omgeving van Julianadorp financieel aantrekkelijk.

prem-mn380-beltdrive-001-250x188 prem-mn380-beltdrive-002-250x188

De verschillende redenen voor het aanschaffen van een elektrische fiets

De reden waarom u een elektrische fiets wilt aanschaffen is heel persoonlijk. Gaat u er dagelijks mee naar het werk of fietst u in het weekend graag door de natuur? Hiermee houden wij graag rekening wanneer u een nieuwe elektrische fiets komt uitzoeken bij onze winkel in Julianadorp. Hier vindt u de beste e-bikes, waarvan er veel ook nog eens in de prijzen zijn gevallen. Zo zijn er e-bikes die prijzen hebben gewonnen op het gebied van design, maar ook het technische aspect van de fietsen wordt vaak geroemd.

Meer informatie nodig?

De ene elektrische fiets is de andere niet. Er zijn veel verschillende soorten e-bikes. De één is meer geschikt voor korte ritjes in de stad, terwijl u met de ander heerlijke lange fietstochten door de natuur maakt. Heeft u advies nodig over welke e-bike het beste is in uw situatie, kom dan langs in onze winkel in ’t Zand, vlakbij Julianadorp. Hier adviseren we u graag. Natuurlijk kunt u ons ook even bellen op 0224-591400.

Bekijk ook

Elektrische fiets ‘t Zand | Fietsenwinkel Schagen | Reparatie elektrische fiets Callantsoog