Elektrische fiets kopen nabij Julianadorp

Home » Elektrische fiets Julianadorp

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Voor de beste elektrische fiets in de buurt van Julianadorp, gaat u naar Fietsen van Graas. In onze moderne winkel in ’t Zand hebben we de nieuwste modellen van de beste merken als Freebike, Marathon en Wayz, maar ook van bekende merken als Batavus. Met deze elektrische fietsen legt u moeiteloos lange afstanden af en neemt u eenvoudig een zware lading mee. Zo doet u de wekelijkse boodschappen eenvoudig op de fiets. Maar ook voor lange fietstochten door het mooie duinlandschap is een e-bike zeer geschikt.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Voor een elektrische fiets gaat u naar dé specialist

Wij zijn de echte fietsspecialist op het gebied van e-bikes. Waarom? U komt niet alleen naar ons toe voor de aankoop van een elektrische fiets, maar u krijgt bij ons ook de beste tips voor goed onderhoud. Zo kunt u lang van fietstochten in de schitterende omgeving genieten. Ook hebben we regelmatig speciale aanbiedingen. Zo wordt de aanschaf van een elektrische fiets van de specialist financieel aantrekkelijk.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

De verschillende redenen voor het aanschaffen van een elektrische fiets

De reden waarom u een elektrische fiets wilt aanschaffen is heel persoonlijk. Gaat u er dagelijks mee naar het werk of fietst u in het weekend graag door de natuur? Hiermee houden wij graag rekening wanneer u een nieuwe elektrische fiets komt uitzoeken bij onze winkel. Hier vindt u de beste e-bikes met middenmotor, waarvan er veel ook nog eens in de prijzen zijn gevallen. Zo zijn er e-bikes die prijzen hebben gewonnen op het gebied van design, maar ook het technische aspect van de fietsen wordt vaak geroemd.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

De ene elektrische fiets is de andere niet. Er zijn veel verschillende soorten e-bikes. De één is meer een stadsfiets en is geschikt voor korte ritjes in de stad, terwijl u met de ander heerlijke lange fietstochten door de natuur maakt. Als u advies nodig heeft over welke e-bike het beste is in uw situatie, komt u dan langs in onze winkel voor een elektrische fiets. Hier adviseren we u graag. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen door even te bellen naar 0224-591400.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!

Fietsen van Graas