Elektrische fiets kopen in Breezand

Home » Elektrische fiets kopen Breezand

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Als u een betaalbare elektrische fiets wilt kopen van hoogwaardige kwaliteit, kunt u uitstekend terecht bij Fietsen van Graas in ’t Zand, nabij Breezand. Wij zijn een echte specialist op het gebied van e-bikes en beschikken dan ook over een ruim aanbod met diverse modellen en merken. Of u nu een goedkope e-bike wilt kopen of juist op zoek bent naar een luxe uitvoering van een merk, zoals Batavus of Sparta; bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Een betaalbare elektrische fiets kopen of laten onderhouden

Als u graag een e-bike of bijvoorbeeld een damesfiets wilt kopen, kunt u natuurlijk langskomen in onze winkel. Hier geven onze experts u graag een advies op maat op basis van uw wensen. Vertel ons gerust welke specificaties u belangrijk vindt voor een fiets en wat uw budget is, dan bevelen wij een aantal mooie elektrische fietsen aan die daarbij passen. U kunt bij ons niet alleen een betaalbare elektrische fiets kopen, maar uw e-bike ook laten repareren of onderhouden. Wij beschikken over een ruime werkplaats met al het gereedschap om uw fiets van goed onderhoud te voorzien. Zo stapt u weer zonder zorgen uw fiets op na een bezoek aan Fietsen van Graas.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Vind uw e-bike in onze webshop of in de winkel

Als u op zoek bent naar een betaalbare elektrische fiets om te kopen, helpen wij u graag aan een geschikt model. Wij hebben verschillende e-bikes van topmerken, maar ook betaalbare modellen. Bovendien beschikken wij over diverse occasion fietsen en verkopen we losse onderdelen indien u alleen een deel van de fiets hoeft te vervangen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom gerust een keer langs in onze winkel om advies te vragen en eventueel direct een e-bike te kopen die volledig naar uw wens is. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 0224 – 59 14 00 of stuurt u een e-mail naar info@rijwielhandelvangraas.nl.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!

Fietsen van Graas