Elektrische fiets met voorwielmotor

Home » Elektrische fiets met voorwielmotor

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met voorwielmotor? Deze is te vinden bij Fietsen van Graas in ‘t Zand. In onze winkel kunt u terecht voor verschillende elektrische fietsen, waaronder een elektrische fiets met voorwielmotor. Ontdek vandaag nog alle modellen van al onze merken en bekijk of uw gewenste elektrische fiets ertussen zit!

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

De voordelen van een elektrische fiets met voorwielmotor

Wanneer u kiest voor een elektrische fiets met voorwielmotor, dan kiest u voor een fiets met vele mogelijkheden en voordelen. Dit komt, doordat de motor bij deze fiets in het voorwiel is geplaatst. Dit is fijner, omdat deze ook gemakkelijker te produceren zijn. Daarnaast valt de motor in het voorwiel ook bijna niet op, waardoor ze helemaal in het design van de fiets worden opgenomen.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Koop bij ons een fiets

Zit u er al een tijdje over na te denken om een elektrische fiets te kopen, bijvoorbeeld een elektrische fiets met voorwielmotor of een andere e-bike transporter? Wij helpen u graag met het uitzoeken van een trendy elektrische fiets. Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen of benieuwd bent naar meer informatie, dan neemt u hiervoor contact met onze werkplaats op door te bellen naar 0224 – 59 14 00 of stuur een e-mail naar info@rijwielhandelvangraas.nl.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!

Fietsen van Graas