Een betaalbare e-bike kopen in Schagen

Home » Elektrische fietsen

Als u op zoek bent naar een betaalbare e-bike in Schagen, dan kunt u bij ons terecht. Bij Rijwielhandel van Graas hebben wij namelijk vele modellen e-bikes op voorraad, van zeer betaalbare modellen tot meer luxe uitvoeringen. Onze deskundige medewerkers in Schagen vertellen u graag meer over het aanschaffen van een betaalbare e-bike en geven u indien gewenst een persoonlijk advies over de e-bike die het beste bij uw wensen aansluit. Zo kunt u altijd tevreden op weg.

De meest betaalbare e-bike van onze winkel in Schagen: de Marathon F3e Ltd van Sparta

Een van de meest populaire en betaalbare modellen bij onze fietsenwinkel in Schagen is de Marathon F3e Ltd e-bike van het merk Sparta. Deze elektrische fiets is voorzien van drie versnellingen, een uitneembare accu en betrouwbare remmen. Ook is deze fiets uitgerust met alle gemakken die u van een e-bike verwacht, namelijk:

  • Een vrijloopmotor, zowel mét als zonder ondersteuning. Ideaal voor licht fietsen.
  • Eenvoudig verwijderbare 300 Wh accu, om deze overal op te kunnen laden.
  • Keuze uit drie of zeven versnellingen voor verschillende fietstempo’s.
  • Betrouwbare v-brakes voor en achter, met handrembediening.

Kies vandaag nog voor het gemak van een elektrische fiets

Als u niet te veel wilt uitgeven, maar toch elektrisch wilt fietsen komt u langs bij Rijwielhandel van Graas in ’t Zand. Bij ons kunt u namelijk – naast de Marathon F3e Ltd – nog vele andere fietsen kopen, ook tweedehands. Als u geïnteresseerd bent kunt u ons telefonisch bereiken op 0224 – 59 14 00, of een e-mail sturen naar info@rijwielhandelvangraas.nl. Langskomen bij onze locatie in ’t Zand behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.