Een betaalbare e-bike kopen in Schagen

Home » Elektrische fietsen

Als u op zoek bent naar een betaalbare e-bike in Schagen, dan kunt u bij ons terecht. Bij Fietsen van Graas hebben wij namelijk vele modellen e-bikes op voorraad, van zeer betaalbare modellen tot meer luxe uitvoeringen. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over het aanschaffen van een betaalbare e-bike en geven u indien gewenst een persoonlijk advies over de e-bike die het beste bij uw wensen aansluit. Zo kunt u altijd tevreden op weg.

De meest betaalbare e-bike van onze winkel: de Marathon F3e Ltd van Sparta

Een van de meest populaire en betaalbare modellen in onze fietsenwinkel is de Marathon F3e Ltd e-bike van het merk Sparta. Deze elektrische fiets in ’t Zand is voorzien van drie versnellingen, een uitneembare accu en betrouwbare remmen. Ook is deze fiets uitgerust met alle gemakken die u van een e-bike verwacht, namelijk:

  • Een vrijloopmotor, zowel mét als zonder ondersteuning. Ideaal voor licht fietsen.
  • Eenvoudig verwijderbare 300 Wh accu, om deze overal op te kunnen laden.
  • Keuze uit drie of zeven versnellingen voor verschillende fietstempo’s.
  • Betrouwbare v-brakes voor en achter, met handrembediening.

Kies vandaag nog voor het gemak van een elektrische fiets

Als u niet te veel wilt uitgeven, maar toch elektrisch wilt rijden, komt u langs bij Rijwielhandel van Graas voor het kopen van een elektrische fiets. Bij ons kunt u namelijk – naast de Marathon F3e Ltd – nog vele andere fietsen kopen, ook tweedehands. Als u geïnteresseerd bent, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken op 0224 – 59 14 00 of een e-mail sturen naar info@rijwielhandelvangraas.nl. Langskomen bij onze locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Fietsen van Graas