Fietsenwinkel nabij Schagen

Home » Fietsenwinkel Schagen

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Voor dé fietsenwinkel in de omgeving van Schagen gaat u naar Fietsen van Graas in ’t Zand. Hier vindt u niet alleen een ruime collectie standaard fietsen, maar ook voor de beste e-bikes komt u naar onze moderne winkel. U vindt hier verschillende modellen, waarvan er een flink aantal in de prijzen zijn gevallen. De e-bikes zijn geroemd om de technische prestaties, maar ook om het design.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

De meest complete fietsenwinkel in de omgeving van Schagen

Naast reguliere fietsen en e-bikes, kunt u in onze fietsenwinkel vlakbij Schagen ook terecht voor onderdelen en accessoires. Ook hebben we niet alleen nieuwe elektrische fietsen en e-bikes, maar ook tweedehandse fietsen. Onze occasions zijn gegarandeerd van goede kwaliteit. Daarom geven wij ook 3 maanden BOVAG-garantie op onze occasions. Heeft u een elektrische fiets gekocht en is de accu al binnen een jaar kapot? Dan betalen wij de helft van de aanschafprijs voor een nieuwe accu.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Maak een keuze uit de grote collectie

Wij ontvangen u graag in onze fietsenwinkel in ’t Zand, in de omgeving van Schagen, Callantsoog en Julianadorp. Dan krijgt u een goed beeld van alle fietsen die er op de markt zijn. Wilt u een elektrische fiets of een stadsfiets? Welke verwachtingen heeft u hiervan? Er zijn veel factoren die mede bepalen welke fiets het meest geschikt voor u is. Hierdoor kan het best lastig zijn een keuze te maken. Gelukkig helpen we u hier graag bij. Heeft u vooraf nog vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag wanneer u belt naar 0224-591400.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!