• ✔ Alle merken elektrische fietsen
  • ✔ Ideaal voor in de stad
  • ✔ Zelf samen te stellen

Fietsenwinkel Schagen

Voor dé fietsenwinkel in de omgeving van Schagen gaat u naar Rijwielhandel Van Graas & Struik in ’t Zand. Hier vindt u niet alleen een ruime collectie standaard fietsen, maar ook voor de beste e-bikes komt u naar onze moderne winkel. U vindt hier verschillende modellen, waarvan er een flink aantal in de prijzen zijn gevallen. De e-bikes zijn geroemd om de technische prestaties, maar ook om het design.

De meest complete fietsenwinkel in de omgeving van Schagen

Naast reguliere fietsen en e-bikes, kunt u in onze fietsenwinkel vlakbij Schagen ook terecht voor onderdelen en accessoires. Ook hebben we niet alleen nieuwe elektrische fietsen en e-bikes, maar ook tweedehandse fietsen. Onze occasions zijn gegarandeerd van goede kwaliteit. Daarom geven wij ook 3 maanden BOVAG-garantie op onze occasions. Heeft u een elektrische fiets gekocht en is de accu al binnen een jaar kapot? Dan betalen wij de helft van de aanschafprijs voor een nieuwe accu.

prem-mn380-beltdrive-001-250x188 prem-mn380-beltdrive-002-250x188

Maak een keuze uit de grote collectie

Wij ontvangen u graag in onze fietsenwinkel in ’t Zand, in de omgeving van Schagen. Dan krijgt u een goed beeld van alle fietsen die er op de markt zijn. Wilt u een elektrische fiets of een stadsfiets? Welke verwachtingen heeft u hiervan? Er zijn veel factoren die mede bepalen welke fiets het meest geschikt voor u is. Hierdoor kan het best lastig zijn een keuze te maken. Gelukkig helpen we u hier graag bij. Heeft u vooraf nog vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag wanneer u belt naar 0224-591400.

Bekijk ook

Reparatie elektrische fiets Callantsoog | Beste elektrische fiets middenmotor Schagen | E-bike Callantsoog