Een goedkope damesfiets kopen in Schagen

Home » Goedkope damesfiets kopen Schagen

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Bent u van plan een damesfiets met 28 inch velgen te kopen in Schagen? Rijwielhandel van Graas heeft voor u zeer scherp geprijsde modellen damesfietsen beschikbaar. Met 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij inmiddels een begrip in ’t Zand en omstreken. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en bieden u graag een persoonlijk koopadvies. Zo komt u bij ons eenvoudig de damesfiets kopen die volledig aansluit bij uw wensen en eisen.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Een fantastisch model damesfiets met 28 inch velgen vindt u bij ons in Schagen

Een fantastisch model damesfiets met 28 inch velgen die u bij ons in Schagen kunt kopen, is de zeer populaire en goedkope Batavus Dinsdag. Deze prachtige fiets is uitermate geschikt voor intensief gebruik, met een stevig doch lichtgewicht frame, dynamische dagrijverlichting met standlicht-functie en geveerd zadel. De ranke, slanke vormgeving van de fiets verhult een uiterst duurzame constructie. Met een robuust stijf frame, een rechte voorvork en hoge 28 inch velgen is deze damesfiets dé optie om bij onze fietsenwinkel in Schagen te kopen voor het verkennen van de stad. Met zeven versnellingen en rollerbrake handremmen, is de Batavus Dinsdag klaar om u iedere dag weer in uiterst comfort van A naar B te brengen.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Bij ons vindt u voor ieder wat wils: bekijk onze rijwielen

Of u nu een damesfiets, omafiets of ander rijwiel met 28 inch velgen wilt kopen, Rijwielhandel van Graas in Schagen is uw partner. Naast de Batavus Dinsdag bieden wij nog vele andere fietsen aan, waaronder ook e-bikes. Geïnteresseerd in onze rijwielen? U kunt u ons telefonisch bereiken op 0224 – 59 14 00 of een e-mail sturen naar info@rijwielhandelvangraas.nl. Uiteraard behoort langskomen bij onze locatie in ’t Zand – vlak bij Julianadorp en Schagen – ook tot de mogelijkheden.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!