Herenfiets kopen Schagen

Home » Herenfiets kopen Schagen

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Als u een herenfiets wilt kopen in Schagen, wat dacht u dan van onze Batavus- of Spartamodellen? Bij Rijwielhandel van Graas, een fietsenwinkel in ’t Zand, in de gemeente Schagen, hebben wij een breed assortiment aan transportfietsen voor heren. De transportfiets is na een lange afwezigheid in het straatbeeld weer helemaal terug van weggeweest. Met een bagagedrager zowel voor als achter is deze uitstekend geschikt voor het meenemen van al uw spullen tijdens een drukke dag. Voor heren is deze fiets, die u koopt bij ons in Schagen, het ultieme stoere vervoersmiddel. Welk merk kiest u?

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Een robuuste herenfiets kopen bij dé expert in Schagen

Bij Rijwielhandel van Graas in ’t Zand, kunnen wij u voorzien van een uitstekende herenfiets met 28 inch velgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Sparta Pick-Up? Deze ijzersterke herenfiets kunt u nog maar een jaar kopen bij onze fietsenwinkel in Schagen, dus sla snel uw slag! De dubbele bovenbuis zorgt dat dit rijwiel uitzonderlijk goed tegen een stootje kan en de meerdere versnellingen stellen u in staat om in alle omstandigheden comfortabel door te rijden. Als u liever een Batavus fiets bezit, kiest u dan voor het CNCTD of PACKD model. Deze luxe fietsen zijn voorzien van Selle Royal-zadels, dubbele standaarden en een stijlvol design. Kom direct uw nieuwe herenfiets kopen bij ons in Schagen, dan bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service!

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Kom langs bij de fietsexpert in ’t Zand en omstreken

Wilt u ook graag zo’n stoere herenfiets met 28 inch velgen kopen in de omgeving van Schagen en Breezand? Wij zijn al 20 jaar een begrip in de regio, dankzij onze vriendelijke service en gedegen kennis. Zowel voor fietsen als voor het onderhoud ervan kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten of heeft u interesse in bijvoorbeeld een elektrische fiets? Belt u ons dan vandaag nog op telefoonnummer 0224 – 59 14 00 of stuur een e-mail naar info@rijwielhandelvangraas.nl. Bij ons op locatie langskomen is uiteraard ook geen probleem; onze deskundige medewerkers helpen u graag op weg.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!