Herenfiets met 28 inch velgen kopen nabij Schagen

Home » Herenfiets kopen Schagen

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Bent u op zoek naar een herenfiets om te kopen in Schagen, Breezand, Anna Paulowna of verdere omgeving? Dan zit u hiervoor goed bij ons bedrijf. U vindt bij ons onder andere een transportfiets voor heren met 28 inch velgen. Bezoek onze winkel in ’t Zand en ontdek het uitgebreide aanbod aan fietsen en e-bikes dat wij verkopen en ontdek welke herenfiets u kunt kopen. Onze transportfietsen hebben extra veel bagageruime en zijn daarmee erg handig als u bijvoorbeeld met veel spullen moet fietsen.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Een transportfiets voor heren met 28 inch velgen kopen bij dé specialist in regio Schagen

Rijwielhandel van Graas is dé specialist als het op de verkoop van fietsen en e-bikes aankomt. U kunt bij ons dus terecht voor het kopen van een herenfiets, maar ook een elektrische damesfiets. Daarnaast repareren en onderhouden wij ook fietsen in onze werkplaats. Wilt u een transportfiets voor heren kopen met 28 inch velgen of wilt u deze fiets van onderhoud voorzien in de omgeving van Schagen? Dan kun je uitstekend terecht bij onze fietsenhandel. Bekijk onze diverse merken transportfietsen en kies een model dat bij uw wensen past. Wij adviseren u bovendien graag, ook als u op zoek bent naar een bakfiets of een herenfiets.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Kom langs bij onze fietsenhandel

Heeft u een herenfiets met 28 inch velgen gezien die u wilt kopen? Kom dan langs bij onze fietsenhandel in ’t Zand en bekijk ons uitgebreide assortiment aan transportfietsen, bakfietsen, e-bikes en meer. Wij vertellen u graag meer over de voordelen per model. Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via 0224 – 59 14 00 of info@rijwielhandelvangraas.nl.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!

Fietsen van Graas