Goedkope tweedehands fietsen kopen in Schagen

Home » Occasions stadsfietsen

Als u op zoek bent naar goedkope tweedehands fietsen, komt u dan langs bij ons in ’t Zand, in de gemeente Schagen! Rijwielhandel van Graas is namelijk al 20 jaar een begrip in de regio en dat merkt u. Naast onze prachtige nieuwe fietsen en e-bikes bieden wij bij onze fietsenwinkel in Schagen ook goedkope doch in uitstekende staat verkerende tweedehands fietsen aan. Onze medewerkers zijn uiterst deskundig en helpen u graag met het uitkiezen van een van onze goedkope tweedehands fietsen die het best aansluit bij uw wensen.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Ons assortiment occasions


Goedkope tweedehands fietsen van uitstekende kwaliteit in Schagen

Bij onze fietsenwinkel in Schagen laten wij ons voorstaan op onze persoonlijke service. Zo gaan wij voor u op zoek naar tweedehands fietsen die volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Vervolgens verkopen wij aan u een goede fiets voor een eerlijke prijs. Met onze occasions bent u altijd verzekerd van materieel en fietsonderdelen van uitstekende kwaliteit. Bovendien bieden wij ook u drie maanden BOVAG-garantie op onze tweedehands fietsen; bij ons krijgt u dus echt waar voor uw geld!

Nieuwe en tweedehands rijwielen bij onze winkel in ‘t Zand

Wilt u niet te veel uitgeven aan een fiets maar toch verzekerd zijn van kwaliteit? Rijwielhandel van Graas in Schagen heeft voor u de goedkope tweedehands fietsen staan die u zoekt, ook elektrische modellen! Als u toch besluit om voor nieuwkoop te gaan, hebben wij ook een breed assortiment fietsen voor jongens, meiden, heren en dames van alle leeftijden. Geïnteresseerd? U bereikt ons telefonisch op 0224 – 59 14 00 of per e-mail op info@rijwielhandelvangraas.nl. Komt u liever langs bij onze locatie in ’t Zand, vlak bij Schagen? Dan heten wij u graag van harte welkom.

Fietsen van Graas