Goedkope tweedehands fietsen

Home » Occasions stadsfietsen

Als u op zoek bent naar goedkope tweedehands fietsen, komt u dan langs bij ons in ’t Zand! Rijwielhandel van Graas is namelijk al 20 jaar een begrip in de regio en dat merkt u. Naast onze prachtige nieuwe fietsen en e-bikes bieden wij ook goedkope doch in uitstekende staat verkerende tweedehands fietsen aan. Onze medewerkers zijn uiterst deskundig en helpen u graag met het uitkiezen van een van onze goedkope tweedehands fietsen die het best aansluit bij uw wensen.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Ons assortiment occasions


Goedkope tweedehands fietsen van uitstekende kwaliteit

Bij Rijwielhandel van Graas laten wij ons voorstaan op onze persoonlijke service. Zo gaan wij voor u op zoek naar tweedehands fietsen die volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Vervolgens verkopen wij aan u een goede fiets voor een eerlijke prijs. Met onze occasions bent u altijd verzekerd van materieel van uitstekende kwaliteit. Bovendien bieden wij ook u drie maanden BOVAG-garantie op onze tweedehands fietsen; bij ons krijgt u dus echt waar voor uw geld!

Nieuwe en tweedehands rijwielen bij onze winkel in ‘t Zand

Wilt u niet te veel uitgeven aan een fiets maar toch verzekerd zijn van kwaliteit? Wij hebben voor u de goedkope tweedehands fietsen staan die u zoekt, ook elektrische modellen! Als u toch besluit om voor nieuwkoop te gaan, hebben wij ook een breed assortiment fietsen voor jongens, meiden, heren en dames van alle leeftijden. Geïnteresseerd? U bereikt ons telefonisch op 0224 – 59 14 00 of per e-mail op info@rijwielhandelvangraas.nl. Komt u liever langs bij onze locatie in ’t Zand, vlak bij Schagen? Dan heten wij u graag van harte welkom.