Een omafiets met 28 inch velgen kopen in Schagen

Home » Omafiets 28 inch Schagen

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Voor het kopen van een omafiets met velgen van 28 inch zit u goed bij ons in Schagen. Het deskundig personeel van Rijwielhandel van Graas informeert u graag over de beschikbare modellen omafietsen in ons assortiment, om u vervolgens een persoonlijk koopadvies te bieden. Bij onze fietsenhandel vindt u zowel gloednieuwe fietsen als occasions in goede staat, allen beschikbaar voor een eerlijke prijs.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Wij hebben voor u de ideale omafiets met 28 inch velgen in Schagen


Onder een omafiets wordt bij onze fietsenwinkel in Schagen een klassiek model damesfiets verstaan, doorgaans met 28 inch velgen. Dit tijdloze ontwerp is tegenwoordig op zijn retour, met vele moderne innovaties die de fiets volledig gereed maken voor de fietsers van de 21e eeuw. Bij Rijwielhandel van Graas hebben wij bijvoorbeeld de Batavus Chicane in het assortiment. Deze strak uitgevoerde, stoere omafiets is voorzien van een ijzersterk frame, een veringsloos design en hypermoderne Batatvus Aerflow-verlichting. Op een Chicane rijdt u in stijl stad en land af!

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Voor jong en oud, een omafiets die u mobiel houdt

Wilt u ook heerlijk kunnen toeren op een omafiets met ruime 28 inch velgen in de mooie omgeving van Schagen of zelfs daarbuitrn? Komt u dan langs bij onze winkel! Naast de Batavus Chicane hebben wij nog vele andere modellen oma- en stadsfietsen in ons assortiment. Als u graag meer wilt weten over onze producten, neem dan contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 0224 – 59 14 00 of een e-mail sturen naar info@rijwielhandelvangraas.nl. Wilt u liever langskomen bij onze locatie in ’t Zand? Geen probleem! Ons vriendelijke personeel heet u graag welkom.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!