Batavus Fier 2 Bakfiets 

Home » Projecten » Batavus Fier 2 bakfiets

Batavus Fier 2 

Maak kennis met de nieuwe Batavus Fier. Deze veelzijdige bakfiets is de ideale oplossing om samen met het hele gezin op avontuur te gaan. Voorzien van veel veilige functies zoals een railsysteem, schijfremmen en veilige verlichting zodat jij elk avontuur kan overwinnen.

Deze bakfiets met twee wielen is voorzien van een kunststof bak met een laadvermogen tot maximaal 80Kg. De bak is voorzien van een veiligheidsrail zodat de kinderen veilig onderweg zijn. Hierdoor is de fiets ook nog eens extra stabiel, waardoor je vol vertrouwen blijft fietsen als jij je meest waardevolle bezit van a naar b brengt. Over veiligheid gesproken… Uiteraard is deze Batavus bakfiets voorzien van V-Light. Zo is fietsen in het donker net zo veilig als overdag.

Ben je onderweg, dan profiteer je van een krachtige Bosch Cargo Line middenmotor, zodat je niet bezweet aankomt op je eindbestemming. Je ritgegevens lees je af op het minimalistische Purion display, zodat je precies weet hoeveel kilometer je nog kan genieten van je rit. Je bepaalt bovendien zelf hoe ver je kan fietsen, want door de accukeuze tussen 400Wh en 500Wh is geen rit te lang!

Slim railsysteem laat de bakfiets met je meegroeien

De Batavus Fier is een slimme bakfiets. Door het railsysteem dat je in de bak van de bakfiets ziet, is het mogelijk om verschillende accessoires veilig en stabiel te monteren. Zo bevestig je binnen een mum van tijd een Maxi-Cosi houder en kan je deze later vervangen door een bankje. Zo groeit de Batavus bakfiets dus makkelijk met je kinderen mee en heb je nog meer plezier van deze bakfiets.

Lekker wendbaar onderweg op twee wielen

Door het maximale laadvermogen van 80Kg. Hierdoor vervoer je zonder problemen twee kinderen én extra bagage. Het voordeel van een bakfiets op twee wielen is dat deze extra wendbaar is en je gemakkelijk wat sneller door de nauwe stadsstraatjes fietst. 

Maak je Batavus Fier af met passende accessoires:

Bakfietskussens

De zachte bakfietskussens creëren maximale comfort voor je kinderen. De zit- en rugkussen zijn met elkaar verbonden. Je kunt twee kussens naast elkaar plaatsen op een bank.

Autostoeldrager (Maxi-Cosi houder)

Met de autostoeldrager van Steco neem je je baby veilig en gemakkelijk mee in de bakfiets vanaf de leeftijd van 3 maanden (wanneer het nekje sterk genoeg is). De autostoeldrager monteer je in de box.

Regentent en zonnedak

De regentent heeft aan alle zijdes ramen, zodat je kinderen zelfs met regen en wind lekker naar buiten kunnen kijken tijdens de fietsrit. De regentent kan ook als zonnedak gebruikt worden door de raampjes te openen door middel van de YKK ritsen

Afdekhoes

Bescherm de bak van jou Batavus Fier tegen regen, bladeren en alle andere dingen die er in kunnen vallen. Deze hoes gaat er gemakkelijk omheen en is ideaal wanneer het regent als je je kinderen afzet op school of als je naar de winkel gaat. 

Veilig onderweg met onze verlichting

Fietsen in het donker is net zo veilig als overdag, want de Batavus bakfietsen zijn voorzien van V-Light. Met deze verlichting creëer je een V-vorm achter je fiets zodat je nog beter gezien wordt door achteropkomend verkeer tijdens je rit in het donker. Dat is wel zo veilig als jij met je meest waardevolle bezit onderweg bent. 

  • Lengte totaal 264 cm, Lengte bak 108 cm, Breedte totaal 71 cm, Breedte bak 71 cm, Hoogte stuur variabel 115 cm, Hoogte bak vanaf de grond 75-89 cm

De prijs van de Fier 2 met 5 versnellingen € 4.499,- met een 400 Wh accu,

de meerprijs van een 500 Wh accu is € 200,- (€ 4.699,-)

Fietsen van Graas