• ✔ Alle merken elektrische fietsen
  • ✔ Ideaal voor in de stad
  • ✔ Zelf samen te stellen

Reparatie elektrische fiets Callantsoog

De reparatie van uw elektrische fiets is een specialistische klus die niet iedere fietsenmaker in de omgeving van Callantsoog kan uitvoeren. Voor een vakkundige reparatie van uw elektrische fiets gaat u naar Rijwielhandel Van Graas & Struik in ’t Zand. Wij hebben altijd de juiste onderdelen en accessoires op voorraad, zodat we uw e-bike of stadsfiets vakkundig kunnen repareren.

Volledige reparatie van uw elektrische fiets door de specialist in de regio Callantsoog

Wij verzorgen graag de volledige reparatie van uw elektrische fiets in onze winkel in ’t Zand, in de buurt van Callantsoog. Hier beschikken we over alles dat we nodig hebben om ervoor te zorgen dat u weer kunt genieten van lange fietstochten op uw e-bike of stadsfiets door het duinlandschap bij Callantsoog. Hierbij deinzen we niet terug voor het repareren van de technische onderdelen, zoals de accu. Dus ook wanneer uw trapondersteuning niet meer functioneert helpen we u graag verder.

prem-mn380-beltdrive-001-250x188 prem-mn380-beltdrive-002-250x188

Is uw elektrische fiets aan reparatie toe? Neem contact met ons op

Is een bepaald onderdeel van uw elektrische fiets al een tijdje kapot en bent u op zoek naar een fietsenmaker in de omgeving van Callantsoog die de reparatie kan uitvoeren? Kom langs bij Rijwielhandel Van Graas & Struik! Wij helpen u graag verder. U kunt ons altijd even bellen voor het maken van een afspraak via 0224-591400.

Bekijk ook

Beste elektrische fiets middenmotor Schagen | E-bike Callantsoog | Elektrische fiets Julianadorp