• ✔ Alle merken elektrische fietsen
  • ✔ Ideaal voor in de stad
  • ✔ Zelf samen te stellen

E-bike Callantsoog

Wanneer u op zoek bent naar een e-bike in de buurt van Callantsoog, kom dan eens langs bij Rijwielhandel Van Graas & Struik in ’t Zand. Hier maakt u een keuze uit de grootste collectie wanneer u op zoek bent naar een elektrische fiets in Callantsoog en omgeving. Hier heeft u ook de keuze uit de nieuwste modellen, zoals de R5T Ltd. Deze fiets is uitgeroepen tot de e-bike van het jaar 2018 en deze is exclusief verkrijgbaar bij Rijwielhandel Van Graas & Struik.

Ga voor de beste e-bike naar de specialist in de regio Callantsoog

Als dé specialist in de regio hebben we een ruime collectie aan elektrische fietsen in onze winkel in ’t Zand, vlakbij Callantsoog. Ga voor de beste elektrische fiets en hiervoor hoeft u niet eens ver te reizen. We hebben ook altijd de juiste onderdelen op voorraad. Dus rijdt uw elektrische fiets niet meer zo soepel als voorheen? Kom even langs in onze winkel en we kijken uw elektrische fiets graag vakkundig na.

prem-mn380-beltdrive-001-250x188 prem-mn380-beltdrive-002-250x188

De beste merken e-bikes

Wanneer u een elektrische fiets wilt kopen in de buurt van Callantsoog, gaat u uiteraard naar Rijwielhandel Van Graas & Struik. Hier verkopen we verschillende merken als Freebike, R5T, Regular Ltd, en Marathon. Met deze merken bent u verzekerd van een E-bike van goede kwaliteit wanneer u een elektrische fiets zoekt in de regio Callantsoog. Onze merken variëren van goedkoop tot het beste van het beste. Kunt u in ons ruime assortiment niet vinden wat u zoekt? Stel dan uw eigen e-bike samen! U vertelt wat u verwacht van uw e-bike, waar u ermee wilt rijden en welke prestaties de fiets moet leveren, dan zorgen we voor de juiste remmen, versnellingen, verlichting en natuurlijk een krachtige motor.

Kom langs of neem contact op

Weet u al welke elektrische fiets u wilt kopen bij onze winkel in de buurt van Callantsoog? Kom dan snel langs in onze winkel. Heeft u vooraf algemene vragen? Dan zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0224-591400.

Bekijk ook

Elektrische fiets Julianadorp | Elektrische fiets ‘t Zand | Fietsenwinkel Schagen