Fietsen

Home » Fietsen

Onze elektrische fietsen


Als u op zoek bent naar een betaalbare e-bike bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Fietsen van Graas hebben wij namelijk vele modellen e-bikes op voorraad, van zeer betaalbare modellen tot meer luxe uitvoeringen. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over het aanschaffen van een elektrische fiets en geven u indien gewenst een persoonlijk advies over de e-bike die het beste bij uw wensen aansluit. Zo kunt u altijd tevreden op weg.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Onze stadsfietsen


Je wil een nieuwe fiets kopen! Maar welke kies je dan? Je kijkt natuurlijk vooral wat een fiets uitstraalt en wat bij jou past. Voor elk gebruik en elk moment hebben wij wel een geschikte fiets voor jou in ons assortiment. Voor je dagelijkse ritten naar school of supermarkt of misschien wel naar je werk of school. Als fietsliefhebber moet je zorgeloos van je fiets kunnen genieten en dat geldt natuurlijk voor alle leeftijden. In ons ruime assortiment vind je van loopfiets voor de allerkleinste, jongens en meisjesfietsen, tot fietsen met of zonder trapondersteuning en speed e-bikes .

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Onze jeugd fietsen


Zit je nog in de luiers maar wil je wel alvast de wijde wereld in? Dan is een loopfiets voor jou de oplossing! Als je al wat groter en stoer genoeg bent om zelf naar school  of je sportvereniging te willen fietsen, hebben  wij  vast een mooie fiets  voor jou in de aanbieding.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Waar moet u aan denken bij het aanschaffen van een nieuwe fiets?

Voor het kopen van een nieuwe fiets dien je jezelf vooraf goed te informeren en te adviseren. Bij ons in de winkel geven we tips en advies bij het kopen van een nieuwe fiets. Zoveel mogelijk aspecten die komen kijken bij het kopen van een fiets zullen we behandelen. Onder meer dus advies over het soort fiets, de prijs, waar je op moet letten bij je aankoop van een fiets.
Bent u op zoek naar een nieuwe (elektrische) fiets, kom langs en laat u zorgvuldig informeren over de mogelijkheden, voor- en nadelen, prijsklassen en onderhoud.

Belangrijk is dat u van te voren bedenkt waar u de fiets in hoofdlijnen voor wilt gaan gebruiken. Wordt het een toerfiets om regelmatig mooie fietsroutes te rijden en vele relaxte kilometers te maken of wordt het een stoere robuuste stadsfiets?
Aan u de keus.

Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om uw fiets aan te kunnen schaffen of te leasen via uw werkgever.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet!

Fietsen van Graas