Herenfiets die elektrisch fietst

Home » Herenfiets elektrisch

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Bent u op zoek naar een nieuwe herenfiets die elektrisch fietst? Ontdek hiervoor zeker eens het volledige aanbod van Fietsen van Graas in ’t Zand. Wij bieden verschillende modellen en verschillende merken aan, dus er zal vast en zeker een goede elektrische fiets voor heren voor u bijzitten. Bekijk vandaag nog welke fietsen wij allemaal voor u aanbieden en maak direct uw keuze!

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Koop bij ons een herenfiets die elektrisch fietst

Een herenfiets die elektrisch fietst, is veel handiger dan een herenfiets zonder motor. De motor in de fietst heeft verschillende voordelen. Zo komt u niet alleen sneller voorruit, waardoor u ook eerder op locatie bent, maar u hoeft bijvoorbeeld ook nooit meer tegen de wind in te fietsen. Bent u benieuwd naar nog meer mogelijkheden van een elektrische fiets voor heren? Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste herenfiets die elektrisch fietst. Kies bij ons uw gewenste design voor een elektrische fiets. Daarnaast verzorgen wij ook graag de reparatie van een elektrische fiets.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Koop een herenfiets in onze winkel

Wilt u ook graag een herenfiets kopen die elektrisch is? Dan zit u hiervoor goed bij ons bedrijf. Wij bieden verschillende fietsen voor heren, zoals een elektrische fiets, en u heeft hierbij keuze uit verschillende merken en modellen. Heeft u vragen over een van deze fietsen of bent u benieuwd naar meer informatie over ons bedrijf? Neem hiervoor gerust eens contact met onze werkplaats op. Bel naar 0224 – 59 14 00 of stuur een e-mail naar info@rijwielhandelvangraas.nl. Wij voorzien u graag van een goed en passend advies over het kopen van een elektrische fiets voor heren.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!

Fietsen van Graas