Een stadsfiets met 28 inch velgen kopen in Schagen

Home » Stadsfiets 28 inch Schagen

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Het leven in een stad is enkel compleet met een robuuste stadsfiets, liefst een damesfiets met 28 inch banden die u bij ons in Schagen koopt. Bij Fietsen van Graas kunnen wij u voorzien van prachtige 28 inch stadsfietsen. Modellen zoals de Sparta Regular, zijn optimaal afgestemd op rijden in het drukke stadsverkeer. Er is gekozen voor robuust aluminium voor het frame, wat de fiets extra sterk maakt zonder dat deze loodzwaar wordt. Bovendien zijn de velgen van deze 28 inch stadsfiets voorzien van krachtige rollerbrake-remmen met handbediening, voor een korte remweg met de damesfiets. De verlichting geeft helder ledlicht af, waarmee u uitstekend ziet én gezien wordt. Ook qua versnellingen heeft u de keuze uit drie verschillende standen.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Meerdere modellen stadsfietsen met 28 inch velgen bij onze fietshandel

Bij Rijwielhandel de Graas bieden wij enkel fietsen aan van kwaliteitsmerken. Met Nederlandse kwaliteitsproducenten als Batavus, Sparta en Loekie garanderen wij een perfecte fietservaring voor dames en heren, jong en oud. Ook als u kiest voor een tweedehands fiets hebben wij een groot aantal occasions in de aanbieding, allen in uitstekende staat en standaard geleverd met drie maanden BOVAG-garantie. Ook wanneer uw 28 inch stadsfiets na verloop van tijd onderhoud nodig heeft, of wanneer u de damesfiets wilt laten ombouwen tot e-bike, kunt u bij ons terecht. Dergelijk onderhoud en ombouwwerkzaamheden doen wij graag voor u op onze werkplaats.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Kies voor een betrouwbare fietsenleverancier

Wij zijn niet voor niets al twintig jaar een begrip in de omgeving. Ongeacht welke 28 inch stadsfiets u graag wilt kopen, kunnen wij u gericht en deskundig van dienst zijn en meer informatie geven over deze damesfiets. Heeft u interesse in onze fietsen of diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0224 – 59 14 00 of stuur een e-mail naar info@rijwielhandelvangraas.nl. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om langs te komen bij onze locatie. Ook wanneer uw reguliere of elektrische fiets gerepareerd moet worden.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!

Fietsen van Graas