Bakfiets kopen in ’t Zand

Home » Bakfiets kopen ’t Zand

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Als u een bakfiets wilt kopen, kunt u terecht bij onze fietsenhandel in ’t Zand, nabij Schagen, Anna Paulowna en Breezand. Fietsen van Graas heeft een ruim aanbod aan bakfietsen van diverse topmerken en beschikt daarnaast over e-bikes, moderne heren- en damesfietsen en stadsfietsen. Met merken als Batavus, Sparta, Qwic, Loekie en Velo de Ville, hebben we gegarandeerd topkwaliteit in huis. Hierdoor geniet u nog lange tijd van uw bakfiets.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Uw bakfiets kopen en laten onderhouden bij onze rijwielhandel

U kunt niet alleen een bakfiets kopen bij onze fietsenhandel, maar deze ook laten onderhouden of laten repareren. Een fiets heeft veel aandacht nodig en moet om de zoveel tijd goed onderhouden worden om optimaal te presteren. Daarom zetten wij onze kennis en expertise in om uw bakfiets of e-bike goed te onderhouden en eventueel van de nodige fietsreparaties te voorzien. Zo kunt u weer met een goed werkende fiets de weg op.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Kies uit vele modellen bakfietsen

Een bakfiets is een erg handig vervoersmiddel als u bijvoorbeeld veel spullen gaat vervoeren of als u met uw gezin naar het park gaat en een uitgebreide picknick mee wilt nemen. Bij Rijwielhandel van Graas kunt u een bakfiets kopen van uitstekende kwaliteit. Ook hebben we verschillende occasions die in prima staat verkeren en nog lange tijd meegaan. Kies uit diverse modellen als u een bakfiets wilt kopen bij ons. Wij geven u graag tips over fietsen als u twijfelt welke fiets het best past bij uw wensen.

Haal uw nieuwe bakfiets bij de specialist

Als u op zoek bent naar een bakfiets of herenfiets van topkwaliteit, helpen wij u graag verder. U kunt gerust een keer langskomen in onze winkel om een bakfiets te kopen die naar wens is. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via 0224 – 59 14 00 of info@rijwielhandelvangraas.nl. Wij helpen u graag aan een nieuwe of tweedehands bakfiets.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!

Fietsen van Graas