Beste elektrische fiets met middenmotor Schagen

Home » Beste elektrische fiets met middenmotor Schagen

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Voor de beste elektrische fiets met een middenmotor in de regio Schagen gaat u naar Fietsen van Graas in ‘t Zand. Hier zijn alle merken verkrijgbaar. Ook kunt u hier terecht voor reparatie, onderhoud en het ombouwen van alle fietsen naar een e-bike of zelfs een driewieler. Onze e-bikes zijn ideaal voor het gebruik in de stad of juist daarbuiten en zijn eventueel naar uw wens samen te stellen.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

De beste tweedehandse elektrische fiets met middenmotor in de regio Schagen

Wij hebben een ruime collectie elektrische fietsen. Heeft u desondanks geen geschikte fiets binnen uw budget gezien in ons ruime assortiment? Bekijk dan onze collectie tweedehands elektrische fietsen. Dit zijn elektrische fietsen van de beste merken, voor een aantrekkelijke prijs. Als klap op de vuurpijl geven wij u ook nog eens € 200,- korting op alle gebruikte e-bikes. Ook bij deze tweedehands e-bikes kunt u ervan uitgaan dat u de beste elektrische fiets met middenmotor in Schagen aanschaft binnen uw budget.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Kom in Schagen testen welke elektrische fiets met middenmotor het best bij u past

Overweegt u de aanschaf van een elektrische fiets? Maar weet u niet welke elektrische fiets het beste voor u is? Kom langs in onze winkel in ’t Zand. We bekijken graag welk type elektrische fiets het best bij u past. Heeft u vooraf nog vragen? Bel dan 0224-591400.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!