Elektrische fiets kopen in ‘t Zand

Home » Elektrische fiets ’t Zand

Ondernemer van het jaar 2018

Persoonlijk advies met vakkennis

Diverse merken op voorraad

Wist u dat een elektrische fiets kopen gewoon in ’t Zand kan? En dit zijn fietsen van goede kwaliteit. Bij Fietsen van Graas hebben we de beste elektrische fietsen van de mooiste merken die regelmatig in de prijzen zijn gevallen. Zo koopt u bij ons de elektrische fiets van het jaar 2018, de R5T Ltd E-bike. Deze elektrische fiets is geroemd om zijn technische prestaties en ook heeft hij een IF Design Award gewonnen. Daarnaast hebben we in onze winkel andere prijswinnende modellen.

Fietsen

Jeugd- en stadsfietsen

Occasions

Voordeelaanbiedingen

E-bikes

Elektrische fietsen

Komt u een comfortabele elektrische fiets kopen?

Het rijcomfort van een elektrische fiets wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning. De plaats van de motor heeft hiermee te maken. Kiest u voor een elektrische fiets met middenmotor in het achterwiel, dan krijgt u als het ware een duwtje in de rug. Heel fijn bij tochten met uw e-bike door heuvelachtig landschap, zoals de duinen.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet! Bel 0224 – 59 14 00

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Voorzien van allerlei technische snufjes

Wanneer u een elektrische fiets gaat kopen, heeft u de keuze uit allerlei verschillende modellen. Veel van onze fietsen zijn voorzien van allerlei technische snufjes om u het fietsen nog gemakkelijker te maken. Zo zijn een aantal modellen voorzien van een geïntegreerde koplamp, die werkt met zowel een retroreflector voor ’s avonds, maar ook is uitgerust met dagrijverlichting, zodat u ook overdag goed zichtbaar bent. Met al deze moderne functionaliteiten is fietsen nog prettiger dan autorijden.

Kom langs voor persoonlijk advies

Met alle technologische vernieuwingen, die elkaar in rap tempo opvolgen, kunt u wel wat advies gebruiken. Daarom nodigen we u van harte uit om langs te komen in onze winkel, zodat we uw behoeften en wensen kunnen bespreken. Zo vinden we snel de juiste elektrische fiets voor u die u bij ons kunt kopen. Heeft u andere vragen? Neem hiervoor contact met ons op. Bel dan naar 0224-591400.

Kom langs in onze winkel voor een nieuwe fiets!

Fietsen van Graas