• ✔ Alle merken elektrische fietsen
  • ✔ Ideaal voor in de stad
  • ✔ Zelf samen te stellen

Elektrische fiets ’t Zand

Wist u dat een elektrische fiets kopen gewoon in ’t Zand kan? En dit zijn fietsen van goede kwaliteit. Bij Rijwielhandel Van Graas & Struik hebben we de beste elektrische fietsen van de mooiste merken die regelmatig in de prijzen zijn gevallen. Zo koopt u bij ons de elektrische fiets van het jaar 2018, de R5T Ltd E-bike. Deze elektrische fiets is geroemd om zijn technische prestaties en ook heeft hij een IF Design Award gewonnen. Ook hebben we in onze winkel in ’t Zand andere prijswinnende modellen.

Komt u een comfortabele elektrische fiets kopen in ’t Zand?

Het rijcomfort van een elektrische fiets wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning. De plaats van de motor heeft hiermee te maken. Kiest u voor een model met een motor in het achterwiel, dan krijgt u als het ware een duwtje in de rug. Heel fijn bij tochten met uw elektrische fiets door heuvelachtig landschap, zoals de duinen bij ’t Zand.

prem-mn380-beltdrive-001-250x188 prem-mn380-beltdrive-002-250x188

Voorzien van allerlei technische snufjes

Wanneer u een elektrische fiets koopt in ’t Zand heeft u de keuze uit allerlei verschillende modellen. Veel van onze fietsen zijn voorzien van allerlei technische snufjes om u het fietsen nog gemakkelijker te maken. Zo zijn een aantal modellen voorzien van een geïntegreerde koplamp, die werkt met zowel een retroreflector voor ’s avonds, maar ook is uitgerust met dagrijverlichting, zodat u ook overdag goed zichtbaar bent. Met al deze moderne functionaliteiten is fietsen nog prettiger dan autorijden.

Kom langs voor persoonlijk advies

Met alle technologische vernieuwingen, die elkaar in rap tempo opvolgen, kunt u wel wat advies gebruiken. Daarom nodigen we u van harte uit om langs te komen in onze winkel in ’t Zand, zodat we uw behoeften en wensen kunnen bespreken. Zo vinden we snel de juiste elektrische fiets voor u. Heeft u andere vragen? Bel dan 0224-591400.

Bekijk ook

Fietsenwinkel Schagen | Reparatie elektrische fiets Callantsoog | Beste elektrische fiets middenmotor Schagen